Üniversite Öğrencilerine Müjde!
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından ‘’Bi’genç Üniversiteli’’ projesi kapsamında üniversiteli öğrencilerle müjdeli bir haber paylaştı.
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından ‘’Bi’genç Üniversiteli’’ projesi kapsamında üniversiteli öğrencilerle müjdeli bir haber paylaştı.
Üniversite öğrencilerine maddi destekte bulunacaklarını belirten Başkan Subaşı, Bilecik Belediyesi olarak eğitime ve gençlere yönelik her türlü çalışmanın paydaşı olmaya gayret ettiklerini ifade etti.
Konuya ilişkin açıklama yapana Başkan Subaşı;
‘’Bilecik Belediyesi olarak gençlerin eğitim süreçlerinde yanlarında olmayı sürdürüyoruz. “Bi’genç üniversiteli” projesi kapsamında 25 yaş altı üniversite öğrencilerine 4 bin + 4 bin TL olmak üzere toplam 8 bin TL eğitim desteği vereceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha eşit, daha güçlü ve umut dolu bir şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri bizim için çok kıymetli. Amacımız, öğrencilerimizin üzerindeki ekonomik yükü bir nebze olsun azaltmak ve eğitimlerine katkıda bulunmak. Tüm gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim desteği için başvurular 17-28 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak” dedi.
Bilecik Belediyesi’ne ait sosyal tesis ve kitap kafelerin de gençlere yönelik güzel imkanlar sunduğunu kaydeden Başkan Subaşı, gençlere yönelik kültürel ve sanatsal aktiviteler de sunmaya devam edeceklerinin bilgisini paylaştı.
Yapılan bilgilendirmede, ‘Bi’genç Üniversiteli’ eğitim desteğine başvuruların “bigencuniversiteli.bilecik.bel.tr” üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.