Üniversite-Sanayi İş Birliği Konuşuldu

Üniversite-Sanayi İş Birliği Konuşuldu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Bilecik'te faaliyet gösteren TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri A.Ş.’yi ziyaret etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Bilecik'te faaliyet gösteren TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri A.Ş.’yi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, TAYRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Afşin ile bir araya gelen Rektör Kaplancıklı'ya Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü görevini sürdüren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Yurdakul ve Genel Sekreter Muhammet Büyük eşlik etti. Üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde ortak yürütülecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, üniversitenin akademik birikimi ile sanayi kuruluşlarının üretim potansiyelini bir araya getirmeyi amaçlayan başta Ar-Ge projeleri olmak üzere staj, istihdam ve eğitim iş birlikleri değerlendirildi.

Ayrıca, Rektör Kaplancıklı 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. Bilim ve Kültür Şenliği hakkında da bilgi vererek üniversite-sanayi iş birliğini pekiştirecek bu tür etkinliklerde, üniversitenin sanayiyle birlikte gerçekleştireceği bilimsel ve teknolojik projelerin görünür kılınmasının önemine değindi.

rektor1.jpeg

rektor2.jpeg

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum