Üzeyir Yıldırım aday adayı oldu

Üzeyir Yıldırım aday adayı oldu

AK Parti’nin 3‘üncü milletvekili aday adayı Üzeyir Yıldırım oldu. Üzeyir Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığına gelerek müracaatını gerçekleştirdi.

AK Parti’nin 3 ‘üncü milletvekili aday adayı Üzeyir Yıldırım oldu. Üzeyir Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığına gelerek müracaatını gerçekleştirdi.

Üzeyir Yıldırım, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, 2002 yılında gerçekleştirilen seçimlerde 2’nci sıra adayı olduğunu anımsatarak 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu ifade etti.

14 Mayıs seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğuna dikkat çeken Üzeyir Yıldırım, AK Parti iktidarları döneminde elde edilen 20 yıllık kazanımların önümüzdeki seçimde taçlandırılacağını ifade etti. Yıldırım, konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

“2002’de ikinci sıra adayı olmuştum. Daha sonra aday adayı oldum ve kararlara saygı duydum. Her zaman bu davanın neferiydik olmaya devam edeceğiz. Benim hiçbir zaman küskünlüğüm olmadı.

Bilecik'te kardeşliği yeniden tesis edeceğiz. Zayıflayan bağları güçlendireceğiz. Ben çok hazırım bu seçimlere. Geçmişte yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Gece gündüz çalışacağız. Eğer vekil olmak nasip olursa ayrıştırıcı değil birleştirici olacağım.” ifadelerini kullandı.

Üzeyir Yıldırım konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.