Vaka sayılarında son durum açıklandı!

Vaka sayılarında son durum açıklandı!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, illerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, illerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını açıkladı. Buna göre, Bilecik’in 25 Eylül – 1 Ekim haftasındaki vaka sayısı 287,59 olurken bir önceki haftaya göre düşüş yaşandığı gözlemlendi.

Hatırlanacağı üzere; Bilecik’in 18-24 Eylül haftasına ait vaka sayıları oldukça yüksek gelmişti. Hatta Bilecik vaka sayısı en çok artan 10 il arasında yer almıştı. Bir önceki hafta gelen bu kötü haber sonrası yeni haftada Bileciklilerin yüreğine az da olsa su serpildi. Vaka sayıları bir önceki haftaya göre

18-24 Eylül haftasına ait vaka sayıları 334,68 olan Bilecik en çok artış yaşanan iller arasında yer almıştı. Gelen bu kötü haber sonrası yeni haftanın rakamları merakla beklenmeye başlamıştı. Nitekim; Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’dan beklenen açıklama geldi. Bakan Koca, 25 Eylül – 1 Ekim haftasına ait vaka sayılarını açıklarken Bileciklilerin gönlüne az da olsa su serpildi. Vaka sayılarında yaklaşık yüzde 15 oranında düşüş kaydedildiği görüldü.

Öte yandan, vaka sayısı en çok artan iller ise Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli ve Samsun oldu.

vaka-sayilarinda-son-durum-aciklandi1.jpg

Bu haber toplam 2427 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum