Vali Aygöl çalışmaları inceledi

Vali Aygöl çalışmaları inceledi

Bilecik Merkeze bağlı Çukurören Köyü’nde uzun süredir toz şikâyetlerine neden olan yol, Silindirle Sıkıştırılmış Beton yöntemiyle yenileniyor.

Bilecik Merkeze bağlı Çukurören Köyü’nde uzun süredir toz şikâyetlerine neden olan yol, Silindirle Sıkıştırılmış Beton yöntemiyle yenileniyor. Yol yapım çalışmaları, İl Özel İdaresi ve Safi Çimento iş birliğiyle hızla devam ediyor.

vali-aygol-calismalari-inceledi.jpg

Geçmişte Safi Çimento Fabrikası’ndan çıkan toz nedeniyle büyük zarar gören yol, köy halkının günlük yaşamını olumsuz etkiliyordu. Şikâyetlerin ardından başlatılan süreç kapsamında yolun yapım masrafları Safi Çimento tarafından karşılanırken, uygulama İl Özel İdaresi tarafından yürütülüyor.

vali-aygol-calismalari-inceledi2.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, vatandaşlarla sohbet etti ve kısa süreliğine finişer makinesini kullanarak çalışmalara destek verdi.

Bölge halkı ise yolun tozdan arındırılması ve kalıcı bir çözüme kavuşulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

vali-aygol-calismalari-inceledi1.jpg

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.