Vali Aygöl Okul ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Vali Aygöl Okul ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

BİL-EN Programı kapsamında, her hafta ilk mesai gününe bir okulu ziyaret ederek başlayan Vali Şefik Aygöl, bu hafta Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nu ziyaret etti.

BİL-EN Programı kapsamında, her hafta ilk mesai gününe bir okulu ziyaret ederek başlayan Vali Şefik Aygöl, bu hafta Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Özellikle 8. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek LGS öncesi hazırlıklarına destek olan ve onlarla sohbet eden Vali Şefik Aygöl, özellikle akıllı telefon kullanımında öğrencilerin dikkatli olması gerektiğini, süre konusunda aşırı telefon kullanımının olumsuz etkilerinin olabileceğini vurguladı.

vali-aygol-okul-ziyaretlerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor.jpg

Okul kütüphanesinde öğrencilerin okuma saatine katılan Vali Aygöl, öğrencilerle kitap okuduktan sonra öğretmenler ile buluştu.

Öğretmenler odasında gerçekleşen buluşmada; “BİL-EN Programının en önemli hedeflerinden biri, öğretmenlerimizin mutluluğudur.” ifadelerini kullanan Vali Aygöl’ün Murat Hüdavendigar Ortaokulu ziyaretinde dikkatini çeken bir diğer detay ise okul girişinde yer alan “Sahip ‘Siz’ Manav” bölümü oldu.

vali-aygol-okul-ziyaretlerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor4.jpg

Okul Müdürü Murat Aydoğan uygulamaya dair bilgi verirken şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Valim, bu bölümde yer alan meyveleri almak isteyen öğrenciler herhangi bir satıcı olmadan ücretini oradaki kasaya bırakıyorlar. Böylece öğrencileri meyve tüketimine yönlendirmeyi ve onları doğru davranışlar sergilemeye teşvik etmeyi amaçlıyoruz.” Uygulamayı takdirle karşılayan Vali Aygöl, tebriklerini iletti.

vali-aygol-okul-ziyaretlerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor2.jpg

Vali Aygöl ziyaretini sonlandırırken tenefüse çıkan öğrencilerle okul bahçesinde voleybol oynadı ve kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

vali-aygol-okul-ziyaretlerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor5.jpg

vali-aygol-okul-ziyaretlerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.