Vali Aygöl’den gazetemize ziyaret

Vali Aygöl’den gazetemize ziyaret

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, gazetemizi ziyaret etti.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, gazetemizi ziyaret etti.

Vali Şefik Aygöl, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette, Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal ve Erdallar Basın Kuruluşları Sahipleri Mücahid ve Mehmet Erdal tarafından ağırlandı. Sohbet ortamında geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

vali-aygolden-gazetemize-ziyaret1.jpg

Gazetemiz sahiplerinden Mücahid Erdal, Sakarya Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Bilecik Haber internet sitesinin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Gazetemizin ve haber sitemizin geçmişten günümüze uzanan yayın hayatını anlatan Mücahid Erdal, matbaa tesisimizin gelişmiş makine parkuru ve ileri teknolojisi ile ileriye dönük projelerden bahsetti.

vali-aygolden-gazetemize-ziyaret2.jpg

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ise göreve başlamasının ardından ilk olarak basın mensuplarıyla bir araya geldiğini anımsatarak, “Her zaman yanınızdayız, bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Basın ile her zaman uyumlu şekilde çalışmayı tercih eden bir idareciyim ve öyle olacak.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde bir okulda ders saatleri içinde ücretli dans dersi verilmesine ilişkin haberimizle ilgili son gelişmeleri aktaran Vali Aygöl, incelemenin tamamlandığını ve yanlışlığın giderildiğini ifade etti. Bahse konu şikâyetlerin titizlikle incelendiğini ve sorunun çözüldüğünü aktaran Vali Aygöl, velilerden toplanan ücretlerin ise iade edildiğini belirtti.

vali-aygolden-gazetemize-ziyaret3.jpg

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal’ın bölge müdürlüklerinin ilimize olan yaklaşımlarına ilişkin eleştirilerine katılan Vali Aygöl, “Bölge müdürlükleri bulunduğu şehre değil bölgeye hizmet eder. Bizde Bilecik’in haklarını arayacağız. Milletvekilimiz ile de güzel bir uyum yakaladık ve bu şehrin haklarını arayacağız.” diye konuştu.

Vali Aygöl’ün gazetemize gerçekleştirdiği ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

vali-aygolden-gazetemize-ziyaret4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum