Vali Aygöl’den yeni yıl ziyaretleri

Vali Aygöl’den yeni yıl ziyaretleri

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşı akşamı yoğun bir program gerçekleştirdi. Yılbaşı programı çerçevesinde kurum ziyaretlerinde bulunan Vali Aygöl’ün ilk durağı 112 Acil Çağrı Merkezi oldu.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşı akşamı yoğun bir program gerçekleştirdi. Yılbaşı programı çerçevesinde kurum ziyaretlerinde bulunan Vali Aygöl’ün ilk durağı 112 Acil Çağrı Merkezi oldu. Personele tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, ardından Bilecik Yaşlı Bakım ve Huzurevine geçti.

vali-aygolden-yeni-yil-ziyaretleri1.jpg

Eşi Nazlı Aygöl’ün de kendisine eşlik ettiği Huzurevi ziyaretinde Vali Şefik Aygöl, yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti. Keyifli sohbetin ardından Vali Şefik Aygöl, Çocuk Evleri Sitesine geçti. Burada gençlerle birlikte sohbet eden Vali Aygöl, evlerine konuk oldu. Sitedeki spor salonunda basketbol oynayan Bilecik Valisi, yeni yılın tüm gençlerimiz için başarı dolu geçmesini diledi.

Vali Şefik Aygöl’ün akşam programında ise kendisine İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı ve İl Jandarma Komutanı Ferdi Erbakıcı eşlik etti. Öncelikle İl Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Ertuğrulgazi Karakolu’nu ziyaret eden Vali Aygöl, Emniyet personelinin yeni yılını tebrik ederek kendileriyle sohbet etti.

vali-aygolden-yeni-yil-ziyaretleri2.jpg

Emniyetin ardından Vali Aygöl’ün bir sonraki durağı İl Jandarma Komutanlığı oldu. Burada görev yapan Jandarma personeline mutlu yıllar dileyerek huzur içerisinde bir yıl geçirme yönündeki temennilerini iletti.

Jandarma ziyaretinin ardından Bilecik İtfaiyesine geçen Vali Şefik Aygöl ve beraberindeki heyet, burada İtfaiye erleri ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Personelle bir süre sohbet eden Vali Aygöl, hatıra fotoğrafının ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

vali-aygolden-yeni-yil-ziyaretleri3.jpg

Vali Şefik Aygöl’ü Araştırma Hastanesi’nde İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı karşıladı. Hastanede görev yapan Doktor, hemşire ve hastabakıcıların yanı sıra tedavi için hastaneye gelen hastalarla da sohbet eden Vali Aygöl, yeni yıllarını kutlayarak 2024 yılının sağlık ve huzur dolu geçmesi dileklerini iletti.

vali-aygolden-yeni-yil-ziyaretleri4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.