VALİ GENÇLERLE BULUŞTU

VALİ GENÇLERLE BULUŞTU

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Gençlik Merkez'inde gençlerle biraraya geldi.
Samimi bir ortamda gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vali Büyükakın'a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Bilecik Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sadoğlu eşlik etti.
DONANIMLI GENÇLER BÜYÜK AVANTAJ
Çok sayıda gencin katıldığı buluşmada, gençleri tek tek dinleyen ve sorularını yanıtlayan Vali Büyükakın, gençlerin ülkeler ve şehirler için
oldukça önemli olduğuna dikkat çekti. Bilecik'in üniversite öğrencileri ile birlikte önemli bir genç nüfusu olduğunu dile getiren Vali Büyükakın "Bu genç ve dinamik nüfusu avantaja çevirebilmemiz için yönetici olarak bizim, gençler olarak sizin yapmamız gereken şeyler var. Biz geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi iyi yetiştirebilirsek, onları iyi donatabilirsek, onları araştıran, sorgulayan, dünya meselelerini takip eden, tartışan, teknolojiyi gerektiği kadar kullanabilen gençler haline getirebilirsek gençlik avantaj olur" dedi.
 
ÜLKELER DEĞİL ŞEHİRLER YARIŞIYOR
Gençlik faaliyetleri ve etkinliklerini çok önemsendiğini vurgulayan Vali Büyükakın, "artık şehirlerin yarıştığı bir dünya var. Ülkeler değil şehirler yarışıyor. Bizde Bilecik'i üniversite şehri markasına kavuşturabilirsek bu hem siz gençler için hem de Bilecik için çok güzel olur. Bu uzun vadeli bir iş ama sonuçları çok güzel.  Dünyada pek çok örneği var" diyerek gençlerin düşüncelerini dinledi, sorularını cevapladı.
qq.jpg
 

Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum