Vali Kızılkaya, öğrencilerle yemek yedi

Vali Kızılkaya, öğrencilerle yemek yedi

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kredi Yurtlar Kurumu Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle buluştu.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kredi Yurtlar Kurumu Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle buluştu.

vali-kizilkaya-ogrencilerle-yemek-yedi1.jpg

Öğrencilerle birlikte yemekhane sırasına girerek yemeğini alan ve akşam yemeği yiyen Vali Kızılkaya, yemek esnasında ve sonrasında öğrencilerle sohbet etti.

vali-kizilkaya-ogrencilerle-yemek-yedi3.jpg

Yemekten sonra düzenlenen konferansa katılan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, mesleki tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini öğrencilere aktardı.

vali-kizilkaya-ogrencilerle-yemek-yedi2.jpg

Tek tek öğrencilerin sorularını cevaplayan Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada; “ Akşam yemeğinde öğrenci kardeşlerimin sofralarına misafir olduk. Yemeklerini bizimle paylaştılar. Sohbetleri ve hissettirdikleri duygularla bana üniversite yıllarımı hatırlattılar. Tabi bizim zamanımızda şartlar ve imkânlar daha kısıtlıydı. Devletimiz yaptığı yurt yatırımlarıyla öğrencilerimize artık daha konforlu ve sağlıklı konaklama imkânı sunmaktadır. Bu imkânlar her geçen gün artarak devam etmektedir. Tüm öğrenci kardeşlerime misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. 

vali-kizilkaya-ogrencilerle-yemek-yedi4.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum