Vali Kızılkaya ve Başkan V. Subaşı çalışmaları sahadan takip etti

Bilecik'te etkili olan gök gürültülü sağanak yağış kenti adeta esir aldı. Şehrin birçok noktasında sel ve su baskınları yaşandı.

Bilecik'te etkili olan gök gürültülü sağanak yağış kenti adeta esir aldı. Şehrin birçok noktasında sel ve su baskınları yaşandı. Bazı bölgelerde yollarda çökmeler meydana gelirken ağaçlar devrildi. Bilecik bağlantısını sağlayan köprülü kavşak trafiğe kapandı. Birçok ev ve araçta maddi hasar meydana geldi. 

Şiddetli yağış ile birlikte Atatürk Bulvarı üzerinden akan sel suları adeta bir gölü anımsattı. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi civarı ise denize dönüştü. Bilecik Belediyesi tarafından altyapı çalışması gerçekleştirilen bölgelere atılan dolgu malzemeleri sel suları arasında kaybolurken çukurlar oluştu. Devrilen ağaçlar ve çöken yollar korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Uzun süreli elektrik kesintisi ise Bilecik'i adeta hayalet şehre çevirdi. 

Ev ve iş yerlerinde yaşanan su baskınlarının yanı sıra Bekdemir ve Karaköy'de meydana gelen sel nedeniyle ciddi zararlar oluştu. 

Bilecik'te tüm birimler gece boyunca teyakkuza geçti. Yağışla birlikte oluşan zararları ortadan kaldırmak adına hummalı bir çalışma başlatıldı. Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı gece boyunca çalışmaları sahada takip etti. 

İzlenme: 1272
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar