Vali Kızılkaya'dan rops demiri çağrısı!

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, güvenli traktör kullanımı ve emniyet rops demirinin önemi konusunda yürütülen çalışmalar konusunda jandarma trafik ekiplerinden bilgi aldı.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, güvenli traktör kullanımı ve emniyet rops demirinin önemi konusunda yürütülen çalışmalar konusunda jandarma trafik ekiplerinden bilgi aldı. Vali Kızılkaya, çiftçilerin bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

vali-kizilkayadan-rops-demiri-cagrisi1.jpg

Jandarma ekiplerinin Osmaneli'nin Hisarcık Köyü'nde gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmalarına katılan Vali Kızılkaya, güvenli traktör kullanımı ve rops demirinin önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çiftçiler başta olmak üzere tüm traktör sürücülerine çağrıda bulunan Kızılkaya, "Köylülerimizi, çiftçilerimizi, arkadaşlarımızı, komşularımızı bu konuda lütfen uyaralım ve rops demirinin kullanılması konusunda hassas olalım." ifadesini kullandı. 

vali-kizilkayadan-rops-demiri-cagrisi2.jpg

Vali Kızılkaya, traktörlerde bulunan rops demirini emniyet kemerine benzetirken, "Zira bir çeşit emniyet kemeri ya da cankurtaran diyebileceğimiz rops demirinin, traktör kullanırken mutlaka kullanılması gerekmektedir. Bu aparatın takılması çiftçilerimizin can güvenliği açısından çok önemlidir." diye konuştu. 

Jandarma ekiplerine çalışmalarla kolaylıklar dileyen Vali Kızılkaya daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

vali-kizilkayadan-rops-demiri-cagrisi3.jpg

ROPS DEMİRİ

Rops demiri; devrilmeye karşı koruma sistemi, ekipman operatörlerini ve sürücüleri araç devrilmeleri veya devrilmelerinin neden olduğu yaralanmalardan korumayı amaçlayan bir sistem olarak biliniyor. 

İzlenme: 3502
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar