Vali Kızılkaya'dan yeni yıl mesajı

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, yeni yıl dolayısıyla videolu bir mesaj yayınladı.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, yeni yıl dolayısıyla videolu bir mesaj yayınladı. Vali Kızılkaya mesajında, Bileciklilerin yeni yılını kutlarken yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Vali Kızılkaya, mesajında, şunları kaydetti:

"Ülkemiz ve dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılı daha hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı-tatlı hatıraları ile geride bırakıyoruz. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır ve yeni umutları, beklentileri de beraberinde getirmektedir. 

Geçmişin muhasebesini yaparak elde ettiğimiz birikim ve tecrübe ile geleceğe dair beslediğimiz umutların, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için yapılacak çalışmalara kapı aralayacağı muhakkaktır. Bu noktada önemli olan husus; bugüne dek elde ettiğimiz başarıların daha büyüklerine ulaşabilmek için hepimizin milli heyecan ve ruhla daha çok çalışmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Bilecikli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, kamu görevlisi arkadaşlarımın  ve değerli basın mensuplarının yeni yılını kutlarken; 2022’nin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu haber toplam 683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.