Vali Sözer, İDAŞ Fabrikasını Ziyaret Etti

Vali Sözer, İDAŞ Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bozüyük'te faaliyet gösteren TEKSAL Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İDAŞ) fabrikasını ziyaret ederek üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bozüyük'te faaliyet gösteren TEKSAL Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İDAŞ) fabrikasını ziyaret ederek üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında firma yetkililerinden yürütülen üretim faaliyetleri, istihdam durumu, ihracat çalışmaları ve firmanın sektördeki faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Sözer, üretim alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

idas1.jpeg

Yatak, baza, başlık, yastık ve katlanır yatak üretimi gerçekleştiren entegre tesiste çalışanlarla da bir araya gelen Vali Sözer, sanayi kuruluşlarının üretim gücü, istihdama sağladığı katkı ve ekonomik kalkınmadaki rolünün önemine dikkat çekti.

Ayrıca bölgenin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan İDAŞ’ın üretim kapasitesi ve istihdamıyla il ekonomisine değer kattığını belirten Vali Sözer, firma yetkililerine çalışmalarında başarılar, çalışanlara ise kolaylıklar diledi.

Ziyaret, üretim süreçlerinin yerinde incelenmesinin ardından sona erdi.

idas2.jpeg

idas3.jpeg

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.