Vali ve Rektör tecrübelerini aktardı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, BŞEÜ Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen söyleşiye katıldılar.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, BŞEÜ Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen söyleşiye katıldılar. Gençlere tavsiyelerde bulunan ve tecrübelerini aktaran Vali Şefik Aygöl ile Rektör Şükrü Beydemir öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

vali-ve-rektor-tecrubelerini-aktardi1.jpg

Vali Şefik Aygöl, gençlere seslendiği konuşmasında, sevdikleri işi yapmaları çağrısında bulundu. Vali Aygöl, yaptıkları işin en iyisini yapmalarını tavsiye ederken, “Memlekete vali olsanız da duygunuz neyse onu yaşamanız gerekiyor. Ömür boyu mutlu olmak istiyorsanız sevdiğiniz işi yapın. İşin özü bu; bir sevdiğiniz mesleği yapacaksınız, iki yaptığınız mesleğin en iyisini siz yapacaksınız. Bunu birileri için değil kendiniz için yapacaksınız.” ifadelerini kullandı.

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ise öğrencilerine hem eğitim hayatlarına hem de eğitim sonrası yaşantılarına dair öğütlerde bulundu.

vali-ve-rektor-tecrubelerini-aktardi2.jpg

Rektör Beydemir ayrıca, Vali Şefik Aygöl ile birlikte çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdiklerini belirterek organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.