Vali'den muhtarlara açık çek

Vali'den muhtarlara açık çek

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda, sorunların çözümü noktasında kendilerine gereken desteği vereceğini belirterek telefon numarasını muhtarlarla paylaştı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda, sorunların çözümü noktasında kendilerine gereken desteği vereceğini belirterek telefon numarasını muhtarlarla paylaştı. Kapısının herkese açık olduğunu yineleyen Vali Kızılkaya, “Telefon numaramı sizlerle paylaşıyorum. Gece gündüz farketmeksizin benimle görüşebilirsiniz” dedi.

validen-muhtarlara-acik-cek1.jpg

CEP TELEFONU NUMARASINI MUHTARLARLA PAYLAŞTI

Vali Kızılkaya, Merkez’e bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Vali Kızılkaya, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, muhtarlığa bakış açısını aktarırken muhtarlardan beklentilerini anlattı. Muhtarlardan gelecek sorun ve taleplerin yerine getirilmesi adına kendilerine her zaman destek olacağını ifade eden Kızılkaya, cep telefonu numarasını muhtarlarla paylaştı.

validen-muhtarlara-acik-cek2.jpg

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Vali Kızılkaya, Bilecik’te olmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirirken, muhtarlık müessesinin önemine dikkat çekti. Muhtarların vatandaşla olan temasının oldukça önemli bir vazife olduğunu kaydeden Kızılkaya, şöyle devam etti:

MUHTARLARDAN İSTEKTE BULUNDU

“Muhtarlık çok önemli bir müessese, vatandaşla bire bir iletişim kurulan önemli bir görev. Biz millete hizmet için varız. O yüzden muhtarlarımızdan hassaten isteğim bazı işler ertelenebilir ancak sosyal yardımlaşma yardımları, fakir fukaraya verilecek destekler hususu ertelenmeyecek bir iş. Bir ihtiyaç sahibinin bir işi varsa bunun mutlaka giderilmesi gerekiyor.

Önümüz kış ve benim hava her soğuduğunda, yağmur ve kar yağdığında içimde bir sıkıntı birikir. İhtiyaç sahibi birisinin evinde kömürü olmazsa, damı akıyorsa, kış günü yazlık ayakkabı giyip montsuz geziyorsa diye aklıma gelir. Bundan dolayı huzursuz olurum. Çünkü bu millet ağzı dualı bir millettir. Bu milletin duasını alanın hem bu dünyada hem ahirette durumu iyi olur.

validen-muhtarlara-acik-cek3.jpg

‘GECE GÜNDÜZ ULAŞABİLİRSİNİZ’

Bu ilin valisi olarak herkesten sorumluluğumuz var. Ancak benim her şeyi bilme imkânım yok. Burada muhtarlarımıza önemli vazife düşüyor. Benim kapım her zaman herkese açık. Köyden bir vatandaşımız gelip benimle görüşebilir. Sizlere telefon numaramı vereceğim ve gece gündüz farketmeksizin benimle irtibata geçebilirsiniz. Sorunların çözülmesi için sizlerle birlikte gayret etme sözünü veriyorum. Gayret bizden netice Allah’tan” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile bazı daire müdürleri katıldı.

validen-muhtarlara-acik-cek4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum