VATAN PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

VATAN PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Vatan Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Devrim Serin ve beraberindeki partililer gazetemizi ziyaret etti. Heyet, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile bir süre görüştü. Ziyarette, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

Bilecik’e sahip çıkmak için aday olduğunu ifade eden Devrim Serin, siyasi ahlakı yeniden ön plana çıkarmak istediklerini söyledi. Devrim Serin, “Namuslu sistemler, namuslu insanlarla kurulur” dedi. 

vatan-partisinden-gazetemize-ziyaret2.jpg

Belediye Başkanı olması halinde hayata geçirmek istediği projelerden bahseden Devrim Serin, Bilecik’in tarihi değerleri ve mermerini ön plana çıkarmak gerektiğini kaydetti. Serin, Bilecik’in büyük şehirler arasında küçük kaldığına vurgu yaparak, şu noktalara dikkat çekti:

“Örneğin dünya mermer rezervinin üçte biri Türkiye’de, Türkiye’nin üçte bir rezervi ise Bilecik’tedir fakat mermer fuarı Bursa’da yapılıyor. Bunların arasında mücadele vermenin tek yolu sende olup onlarda olmayanı çıkartmaktan geçiyor. 

Bilecik gibi yamaç bir şehirde yatay mimari olmalı. Belediye başkanları yer altına yatırım yapmaktan korkuyor ama bir sonraki seçimi düşünmeden yer altına gereken yatırımları yapacağız. Belediyecilik vatandaşın cebine el atmadan yapılmalı. Bir mahalleye üç defa asfalt yapıp kaldırımla aynı seviyeye getirmek büyük yanlış. Bilecik’in gelişimi için Yenişehir yolunun mutlaka bitirilmesi lazım. Eğer bu yol bitirilmezse kazmayı küreği alıp Bilecikliler olarak kendimiz yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da Vatan Partisi heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.