Vatandaş, demir bariyerlerden şikâyetçi!

Vatandaş, demir bariyerlerden şikâyetçi!

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kapalı pazar yeri önüne konulan demir bariyerler vatandaşlardan şikâyet alıyor.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kapalı pazar yeri önüne konulan demir bariyerler vatandaşlardan şikâyet alıyor. Pazar alışverişini yapan vatandaşlar eşyalarını araçlarına yüklemek istediklerinde önce demir bariyerleri aşıyor daha sonra araçlarına ulaşabiliyor. Vatandaş, yaşadıkları bu zorluğun ortadan kaldırılmasını istiyor. 

Konuyla ilgili gazetemiz WhatsApp ihbar hattına şikâyetlerini aktaran bir vatandaş, demir bariyerlerin kaldırılmasını talep etti. Vatandaş, "Pandemi döneminde yoğunluğu önlemek için konulan bariyerler bir daha kaldırılmadı. Bariyerler yolu daralttığı gibi pazar eşyasını aracına koymak isteyenlere de engel oluyor. Bariyerler olmasa pazar eşyalarımızı kapının önüne koyar aracımıza yükleyip gideriz. Yolda durduğumuzda bu kez yol kapanıyor ve trafik sıkışıyor. Halbuki bariyerler olmasa kenara yanaşıp aracımıza yükler gideriz. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Bilhassa yaşlıları düşünmek lazım metrelerce eşya taşımak zorunda kalanlar oluyor.” İfadelerini kullandı. 

vatandas-demir-bariyerlerden-sikayetci1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum