Vatandaş durak bekliyor!

Vatandaş durak bekliyor!

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında Osmaneli, Vezirhan ve Bayırköy istikametinden gelip gidenler için halen bir durak yapılmaması tepkilere neden oluyor.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında Osmaneli, Vezirhan ve Bayırköy istikametinden gelip gidenler için halen bir durak yapılmaması tepkilere neden oluyor. Daha önce çok kez gündeme gelen konuyla ilgili somut bir gelişmenin yaşanmaması şikâyetlere konu oluyor. Bahse konu ilçe ve beldelerden hastaneye gelen ve muayene olduktan sonra evlerine dönmek üzere yolun kenarında minibüs bekleyen vatandaşlar özellikle bu kış günlerinde zor anlar yaşıyorlar.

vatandas-durak-bekliyor1.png

Konuyla ilgili olarak şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar mağdur olduklarını belirterek, “Bizler Bayırköy, Osmaneli ve Vezirhan’dan gelen vatandaşlar olarak çok mağduruz. Yol kenarında hala bir durak yapılmadı. Evimize dönmek için burada araç bekliyoruz, havalar soğudu. Yaşlı, genç, çoluk çocuk herkes bu havada burada araç bekliyor. Buraya bir önlem alınması gerekmiyor mu? Yetkililer buraya bir çözüm bulmalı.” ifadelerini kullandılar.

vatandas-durak-bekliyor2.pngvatandas-durak-bekliyor3.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 905 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum