Vatandaş hastanede susuz kaldı!

Vatandaş hastanede susuz kaldı!

Gece acil servise giden vatandaş su bulamamaktan şikayet etti.

Rahatsızlığı sebebiyle Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran hasta gece hastanede su bulamamaktan şikâyet etti.

Geçtiğimiz günlerde saat 22:00 sularında Osmaneli Devlet Hastanesi Acil Servisine başvuran F.C. isimli vatandaş muayenesinin ardından tedavi altına alındı. Tedavisi sırasında susayan vatandaş yanındaki refakatçisinden su almasını istedi ancak hastane kantininin kapalı olmasından ötürü su bulamadılar. Susayan vatandaşın imdadına ise sağlık personeli yetişti ve kendi suyundan hasta vatandaşa verdi. Yaşadığı olay karşısında şikayetlerini dile getiren ve yetkililerin durumla ilgilenmesini isteyen F.C. isimli vatandaş, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

“09.01.2024 tarihinde rahatsızlık nedeniyle Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Acil Servisine başvurdum. Sağolsun acil servisteki doktor ve hemşireler hemen müdahelede bulunup tedavimi gece boyunca gerçekleştirdiler.

Rahatsızlığımın ve sancıların verdiği acıyla dilim damağım kurudu. Babamdan su almasını istedim ancak kantin kapalıydı. Hastane kantinin gece saat 22:00 civarında kapalı olması normal mi? Hastaneden nasıl su alacak bir yer olmaz. Aracım olmadığı için su almaya gitmek gibi bir şansım yoktu. Sağlık çalışanı arkadaştan su rica ettim ve kendi suyunu benimle paylaştı. Allah razı olsun. Sabaha kadar onlarca insanın geldiği bir acil serviste sağlık çalışanı arkadaşlar kendi sularını kaç kişiyle paylaşabilir? Sabaha kadar çalışacak olan sağlık çalışanları suları bittiğinde gecenin bir yarısı kimden su isteyecekler? Kantinleri ihale eden yönetim bu koşulları düşünüp neden bu konuya el atmazlar hadi kantin kapalı en azından bir su sebili konamaz mıydı? İnşallah bu koşullar düzeltilip işler düzene girer temennisindeyim.

Benimle suyunu paylaşıp tedavimi gerçekleştiren Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi acil servis çalışanlarına canı gönülden teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

vatandas-hastanede-susuz-kaldi1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1803 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum