Vatandaşın randevu çilesi bitmiyor, "Ayıptır yahu"

Vatandaşın randevu çilesi bitmiyor, "Ayıptır yahu"

Bozüyük'te yaşayan 75 yaşındaki Saffet Yıldız isimli vatandaş hastaneden randevu alamamaktan dert yandı.

Bozüyük'te yaşayan 75 yaşındaki Saffet Yıldız isimli vatandaş hastaneden randevu alamamaktan dert yandı. Bilecik, Bozüyük ve Eskişehir’den toplamda 4 hastaneden randevu almaya çalışan ancak randevu bulamayan vatandaş, “Ayıptır yahu, ben böyle bir şey görmedim” diyerek sitem etti. 

Saffet Yıldız, kulağındaki rahatsızlıktan ötürü ilk olarak Bozüyük Devlet Hastanesi KBB polikliniğine randevu almak istedi ama randevu bulamadı. Daha sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu almak isteyen 75 yaşındaki vatandaş yine sonuç elde edemedi. Son çare Eskişehir’de bulunan Yunus Emre Devlet Hastanesi ile Şehir Hastanesinden şansını deneyen Saffet Yıldız randevu bulamadı.

Yaşadığı randevu sorunu üzerine gazetemize ulaşan Saffet Yıldız adeta dert yandı. “Derdimizi kime anlatacağız?” diye soran Saffet Yıldız, şöyle devam etti:

“Biz vatandaş olarak ne yapacağız? Lütfen sesimizi duyurun. Ayıptır yahu, ben böyle bir şey görmedim. Benim yaşım 75, derdimizi kime anlatacağız? Özel hastaneleri arıyoruz dünya para istiyorlar, benim vatandaş olarak devletimizin hastanelerinde tedavi olmaya hakkım yok mu?” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum