Vatandaşlar çevre illeri gezme imkanı buldu

Vatandaşlar çevre illeri gezme imkanı buldu

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür gezilerinde, vatandaşlar çevre illeri gezme imkanı buldu.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür gezilerinde, vatandaşlar çevre illeri gezme imkanı buldu.

Bilecik Belediyesi, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir illerine düzenlediği gezi turlarıyla çocuklar ve ailelerine keyifli bir yaz dönemi yaşattı.

kjkxckxj.jpg

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın yakın ilgisi ve takibi ile gerçekleştirilen gezilerde başta kadın ve çocuklar birçok ildeki tarihi yerlerle kültürel zenginlikleri görme imkanı buldu.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen gezilerden dolayı büyük mutluluk ve memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

lklslx.jpg

Düzenlenen gezilerle İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir’deki birçok güzelliği görme imkanı duyduklarını kaydeden vatandaşlar, gezilerin devam etmesini istedi.

Düzenlenen geziler kapsamında İstanbul’da şu ana kadar Yeraltı Sarnıcı, Sultanahmet Cami, Ayasofya Cami Kebiri, Gülhane Parkı ve Rahmi Koç Müzesi gibi tarihi değere sahip yerler gezilirken ayrıca vapur turları da düzenlendi.

Ankara gezisi kapsamında ise Cumhuriyet Müzesi ile Ankara Kurtuluş Savaşı müzeleri, Tacettin Dergahı ve Anıtkabir’i gezen ziyaretçiler, Bursa ve Eskişehir’de de birçok mekanı gezerek, bilgi aldı.

dkkcxkm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.