Vay Bilecikspor’un haline!..

Vay Bilecikspor’un haline!..

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Turgut Özen'in istifa etmesinin ardından gerçekleşmesi planlanan olağanüstü kongre 3’üncü kez toplanamadı.

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Turgut Özen'in istifa etmesinin ardından gerçekleşmesi planlanan olağanüstü kongre 3’üncü kez toplanamadı.

3 Temmuz Pazartesi günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılması planlanan kongreye Kulüp Başkanı Turgut Özen katılmazken kongrenin 3’üncü kez ertelenmesi tepkilere neden oldu. Kongrenin gerçekleşmemesi üzerine salonda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kulübün eski başkanlarından İsmail Cinoğlu burada yaptığı konuşmada, Bilecikspor’a sahip çıkılması için çağrıda bulundu. Siyasilerin ve bürokratların Bilecikspor’a sahip çıkmasını isteyen İsmail Cinoğlu, “Bilecikspor’u seviyor muyuz, sevmiyor muyuz? Ben anlamadım” dedi.

“LAFA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMIYORUZ”

Cinoğlu, konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

“İşlerinde başarılı insanlar olduğumuzu düşünüyoruz, burada şirket sahibi arkadaşlarımız, marka sahibi arkadaşlarımız var. Ama bu başarıyı hepimiz toplanıp bir Bilecikspor için kullanamıyoruz. Lafa geldiğine ben galericiyim, ben iyi madenciyim, mangalda kül bırakmıyoruz. Ben iş adamıyım, ben ticaret odasındayım, ben esnaf kefaletteyim. Her şey sensin tamam da topluma ne veriyorsun?

Ben bu takımı tanıdığımda sekiz yaşındaydım, Adıyaman’da Nusret Tosun’un elinde maskotluk yapıyordum, babam başkandı o zamanlar. Bundan 41 yıl önce tanıdım ben bu takımı. Benim annemin babamın çek defterleri belediyelerde uçuşurdu. Helal hoş olsun. Şimdi de gidelim alalım ne alınacaksa, ama almaktan korkuyorum artık kimin kapısını çalacağız?” ifadelerine yer verdi.

“HANİ SİYASİLER NEREDE?”

Siyasilerin destek olmayışından yakınan İsmail Cinoğlu, “Bakın bir tane siyasi yok. Seçim olsa hepsi burada olurdu. Vali bey gelir gelmez bir harekete geçti, onu bile susturdular. Ben anlamıyorum bizler Bilecikspor’u seviyor muyuz, sevmiyor muyuz?” diye konuştu.

Toplantıda son olarak eski başkanlardan İsmail Cinoğlu ve Aydın Avcı önderliğinde kurulacak bir heyet ile siyasiler ve bürokratlara görüşme yapılmasına karar verildi. Bu görüşmeler doğrultusunda yeniden kongre sürecini işletmek üzere karar alındı.

vay-bileciksporun-haline1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.