VEKİL VE BAŞKAN'DAN BAHÇELİ’YE ANLAMLI HEDİYE

VEKİL VE BAŞKAN'DAN BAHÇELİ’YE ANLAMLI HEDİYE

31 Mart Yerel Seçimler için miting programına Söğüt'ten başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’dan anlamlı bir hediye takdim edildi.

Hükümet Meydanında gerçekleştirilen ve yoğun ilginin olduğu programda Cumhur İttifakı üyeleri birlik ve beraberlik tablosu oluşturdu.

vekil-ve-baskandan-bahceliye-anlamli-hediye2.jpg

Gerçekleştirilen miting öncesi, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, Devlet Bahçeli’ye Cihan Devleti Osmanlı’da 28 Eylül 1299’da Osmangazi adına ilk hutbeyi okuyan Dursun Fakih Hazretlerinin Cuma Hutbesi ile Osmanlı Armasının bulunduğu tabloyu taktim etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey mitinglerinin startını Dirilişin Başkenti Bilecik’imizin Söğüt İlçesi’nde verdi. Ziyaretleri kapsamında Söğüt’müzde ağırladığımız Devlet Bey’e Milletvekilimiz Selim Yağcı Bey ile birlikte; Cihan Devleti Osmanlı’da 28 Eylül 1299’da Osmangazi adına ilk hutbeyi okuyan Dursun Fakih Hazretlerinin Cuma Hutbesini kendilerine takdim ettik. 31 Mart’ta inşallah birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi olan Cumhur İttifakımız Türkiye’mizde, Bilecik’imizde ve Söğüt’müzde hayırlı ve güzel sonuçlara imza atacak.’’ İfadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum