Vekil Yağcı’dan Başkan Şahin’e cevap, “Yalan, iftira..!”

Vekil Yağcı’dan Başkan Şahin’e cevap, “Yalan, iftira..!”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in hamam açılışında sarfettiği sözlere karşılık verdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in hamam açılışında sarfettiği sözlere karşılık verdi. Bazı fotoğrafları kamuoyu ile paylaşan Milletvekili Selim Yağcı, Semih Şahin’in yalan konuştuğunu belirterek ispata davet etti.

Başkan Şahin’in göreve geldikten sonra hamamla ilgili ortaya attığı sorunların doğru olmadığını ifade eden Mv. Yağcı, Semih Şahin’i iftira atmakla itham etti. Yağcı, Bilecik halkının yalan söylemlerle yanıltıldığını belirterek, “Açılışı yapılan ve kullanılan hamamı önce kapatıp sonra yeni bir iş yapmış gibi açan kendisidir. Başkan seçildiği günden bu güne Bilecik’i ve Bilecik’e bu güne kadar yapılanları hep küçümsedi hep kötüledi ama  yapılanların işlevini değiştirip veya yeniden açılış yaparak yapma dışında o muhteşem!! vizyonunu gösteren bir eserini de henüz göremedik.” dedi.

Milletvekili Yağcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Hamam açılışında Belediye Başkanı Semih Şahin gerçeğe aykırı beyanları ile kamuoyunu yanıltmaktadır.

Şöyle ki; Başkan seçildikten hemen sonra bu hamam yıkılıyor tavanı çökecek bahanesi ile çalışır vaziyetteki hamamı kapattı o tarihten beri ne çatısı ne de ana iskelette hiçbir düzenleme yapmadı çünkü öyle bir şey yoktu.

Üç yıla yakın bir süre Bilecikli hemşehrilerimizi bu hizmetten keyfi mahrum bıraktı. Eğer tadilat yaptıysa ki yapılmadı, bizim bir yılda yaptığımız hamamın tadilatını bile üç yılda ancak özel girişimci eliyle yapabildi.

“İFTİRASINI İSPATA DAVET EDİYORUM”

Göbek taşında bile ısıtma sistemi yoktu diyerek her zaman yaptığı gibi gerçekle hiç ilgisi olmayan bir iftirada bulunuyor. Aşağıda açıklayacağım görüntü ve projelerle bunun yalan olduğunu göreceksiniz. Hamamın hem göbek taşında hem yan duvarlarında hem de tabanında ısıtma sistemi mevcuttur. Hamam hatta enerji sarfiyatını azaltmak İçin ek olarak güneş paneli ile ısıtmayla da desteklenmiştir. Belediye başkanını bu iftirasını ispata davet ediyorum.

Başkan seçildiği günden bu güne Bilecik’i ve Bilecik’e bu güne kadar yapılanları hep küçümsedi hep kötüledi ama  yapılanların işlevini değiştirip veya yeniden açılış yaparak yapma dışında o muhteşem!! vizyonunu gösteren bir eserini de henüz göremedik.

“ÖNCE KAPATIP SONRA AÇAN KENDİSİDİR”

Bir Başka gerçeğe aykırı beyanda güya biz hamamın birden fazla açılışını yapmışız. Hamam bittikten sonra fiilen kullanılmaya başladı ve Nihat beyin Başkanlığı döneminde bir açılış yapıldı. Açılışı yapılan ve kullanılan hamamı önce kapatıp sonra yeni bir iş yapmış gibi açan kendisidir.

Bizler Belediye Başkanlığı dönemimizde Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi, Kapalı Pazar, Bilecik Şehirler arası otobüs terminali, İtfaiye Hizmet binaları gibi bir çok büyük eserlerin dahi törenle açılışını yapmadık. Halkımızın kullanımına sunarak açtık.

“YALAN SÖYLEMLERLE HALKIMIZI YANILTMASIN”

Mevcut Başkandan yaptıklarımıza saygı göstermesini beklemiyoruz. Onların onayını ve takdirini hemşehrilerimiz gösterdi ki bizi 3 dönem seçtiler. Ama insani ve siyasi nezaket gereği en azından yapılanları yalan söylemlerle halkımızı yanıltmasın.

Tüm Kamuoyuna ve değerli hemşerilerimin bilgisine saygıyla sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Milletvekili Selim Yağcı’nın açıklamalarına belediye kanadından herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor.

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Bu haber toplam 4437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum