Vezirhan’da Çocuk Festivali

Vezirhan’da Çocuk Festivali

Vezirhan Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Vezirhan Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Çekilen kura sonucu 50 çocuğa bisiklet hediye edildi. Festival kapsamında çok sayıda animasyon gösterisi ve etkinlik gerçekleştirilirken ikramlarda bulunuldu. 

vezirhanda-cocuk-festivali1.jpg

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, çocuklarla yakından ilgilendiği festivale ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Çocuk Festivali kapsamında geçtiğimiz yıl elli çocuğumuzu bisiklet sahibi yapmış idik. Bu yıl da elli çocuğumuz bisiklet sahibi oldu. Önümüzdeki yıllarda bu etkinliğimizi devam ettirip Vezirhan’da Bisiklet binmeyen çocuğumuz kalmayacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Onlar bu ülkenin geleceği, yöneticileri olacaklar.

vezirhanda-cocuk-festivali2.jpg

Dünyada eşi benzeri olmayan tek bayram bizim ülkemizde kutlanmakta. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başka hiç bir ülkede olmayan Çocuk Bayramını çocuklarımıza armağan ederek onlara ne kadar değer verdiğini göstermiştir. Onun için bizler de çocuklarımıza her konuda destek olup katkı vermek zorundayız. Onların mutluluklarını gözlerinden görünce, bizler de son derece mutlu oluyoruz. Sonuçta bizler de bir zamanlar çocuk idik. Çocuklar bizim her şeyimiz, iyi ki varsınız.” Dedi. 

vezirhanda-cocuk-festivali3.jpgvezirhanda-cocuk-festivali4.jpg

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.