VİTRASPOR KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

VİTRASPOR KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor ligin ilk yarısına gibi ligin ikinci yarısına da kötü başladı. 
BAL 9'uncu grup 15'inci hafta müsabakasında Bozüyük İlçe Stadı'nda oynanan erteleme müsabakasında Bozüyük Vitraspor, İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor'a 2-1 yenilerek, ligin ikinci yarısında oynandığı ikinci karşılaşmasını da kaybetmiş oldu. Maça iyi başlayan Bozüyük temsilcisi Vitraspor maçın 8'inci dakikasında gelişen atakta Gaziosmanpaşasporlu Muhammet Hüseyin Toka topu kendi filelerine gönderdi. Bu golle Vitraspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maçta dengeyi kuran Gaziosmanpaşaspor maçın 15'inci dakikasında Cüneyt Çarbuğa ile durumu 1-1'e getirdi. Bu golden sonra ataklarına devam eden Gaziosmanpaşaspor maçın 36'ncı dakikasında Samet Yüksel ile bulduğu golle 2-1 öne geçti. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı deplasman ekibini 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 

aw611907_01.jpg
Maçın ikinci yarısında ev sahibi Vitraspor beraberliği yakalamak adına sayısız gol pozisyonuna girerken, bu pozisyonlardan sonuç alamadı. Maç 2-1'Lik skorla sona ererken, Vitraspor 14 takımlı ligde 8 puanla 13'üncü sıradaki yerini korudu. Gaziosmanpaşa Spor bu galibiyle 23 puana yükselerek, 7'inci sırada yer aldı. 
Öte yandan Vitraspor ligde düşme hattın bulunurken, en yakın rakibi Büyük Derbentspor arasında 6 puanlık fark oluştu. Vitraspor 16'ncı haftada kendi evinde ligin en sırasında 3 puanla yer alan Kütahya Çamlıcaspor ile karışacak. 
aw611907_04.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 11157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.