Yağmur İnşaat'tan Bilecikspor'a destek

Yağmur İnşaat'tan Bilecikspor'a destek

Yağmur İnşaat Sahibi Kazım Yağmur, Bilecikspor’a maddi destekte bulundu.

Yağmur İnşaat Sahibi Kazım Yağmur, Bilecikspor’a maddi destekte bulundu.

Son zamanlarda ligde gösterdiği performansla göz dolduran Bilecikspor, sadece sahada değil, sponsorluk anlaşmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle de ses getiriyor. Bu kapsamda Yağmur İnşaat Sahibi Kazım Yağmur, Bilecikspor’a maddi destekte bulundu. 

bilecikspora-destek1.jpg

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, ligde alınan güzel sonuçların ardından kulübe olan ilginin arttığını ifade ederek, Yağmur İnşaat Sahibi Kazım Yağmur’a teşekkür etti. Başkan Ali Muyşin, Bilecikspor’a verilen desteğin çok kıymetli olduğunu ifade ederek, “Eskiden takıma destek bulmak için biz arayış içerisinde olurduk. Şuan da görüyorum ki destek olmak isteyenler bizlere ulaşıyorlar. Bu takım hepimizin, Bilecik halkının. El ele vererek daha iyi yerlere geleceğiz inşallah. Destek için bizlere ulaşan Kazım Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum. Özellikle kadın futbol takımımıza vermiş olduğu destek çok kıymetli” ifadesini kullandı.

Başkan Muyşin ayrıca, kentin Bilecikspor’a olan ilgisinin artmaya devam ettiğini kaydederek eski seyirci kitlesini yeniden yakalamayı arzu ettiklerini bildirdi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3862 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum