Yangın kontrol altına alındı

Bozüyük’te, Hamidiye Köyü yakınlarında bulunan ve mühimmat deposuna 1 km uzaklıkta bulunan alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Bozüyük’te, Hamidiye Köyü yakınlarında bulunan ve mühimmat deposuna 1 km uzaklıkta bulunan alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Dün akşam saatlerinde çöplükte başlayan daha sonra ormanlık alana sıçrayan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangının meydana geldiği alanın 1 km uzağında mühimmat deposunun olması endişeli bir bekleyişe sebebiyet verirken yangına zamanında yapılan yoğun müdahaleler kontrol altına alınmasını sağladı.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları başlatıldı.

Yangın hakkında açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; "3 Yıl önce kapatılan eski çöplük alanında dün saat 17:00 sıraları çıkan yangın orman alanlarına sıçramadan saat 21:25 itibarı ile kontrol altına alındığı itfaiye ve orman ekiplerince tespit edilmiştir. Yangın söndürme çalışmalarını Kaymakamımız, Savcımız, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanımız ile birlikte alanda takip ettik. Yangını çıkartanlar suçlarını itiraf etmişler ve gözaltına alınmışlardır. Soğutma çalışmaları uzun bir süre hatta günlerce sürebilir. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun" dedi.

yangin.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum