Yardımlar Manavgat'a ulaştırıldı

Yardımlar Manavgat'a ulaştırıldı

Bilecik Kent Konseyi ve ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri işbirliğiyle düzenlenen 'Hayaller Küllenmesin' yardım kampanyası kapsamında hazırlanan malzemeler Manavgat ilçesi Güzelyalı köyündeki vatandaşlara ve Belenobası İlkokulu'na ulaştırıldı.

Bilecik Kent Konseyi ve ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri işbirliğiyle düzenlenen 'Hayaller Küllenmesin' yardım kampanyası kapsamında hazırlanan malzemeler Manavgat ilçesi Güzelyalı köyündeki vatandaşlara ve Belenobası İlkokulu'na ulaştırıldı.

yardimlar-manavgata-ulastirildi1.jpg

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Tolga Dedeoğlu  ve dernek temsilcileri, Bilecik’teki hayırsever vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşu üyeleri tarafından hazırlanan okul kırtasiye malzemeleri, çeyiz setleri, inşaat malzemeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim etti.

yardimlar-manavgata-ulastirildi2.jpg

Hayvanlar için 100 adet saman balyasının ve 100 adet çit telinin gönderildiği yardım kampanyası hakkında bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen şunları söyledi:

yardimlar-manavgata-ulastirildi3.jpg

"Bilecik Kent Konseyi olarak ilimizdeki sivil toplum örgütlerinin de katılımı ile anlamlı bir çalışma yaptık. Geçtiğimiz ay çalışmalarını başlattığımız ‘’Hayaller Küllenmesin’’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ve zor durumdaki vatandaşlarımıza ulaşmaya devam ediyoruz.  Paylaşmanın ve yardımlaşmanın sihirli gücü ile imkanlarımız ölçüsünde yurdumuzun dört bir köşesindeki zor durumda olan vatandaşlarımıza yardımlarımızla ulaşmaya çalışıyoruz. Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşları olarak amacımız ve hedefimiz; en zor şartlarda bile umudumuzu kaybetmemek, yüzlerdeki gülümsemeyi soldurmamak, sevinçleri çoğaltmak ve hüzünleri azaltmaktır. Bu amaç doğrultusunda geçtiğimiz aylarda büyük bir zorluğun içinde kalan Manavgat ilçesi sakinlerine Bilecik’ten yardım eli uzattık.  Şehrimizdeki hayırsever vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşu üyeleri tarafından hazırlanan okul kırtasiye malzemeleri, çeyiz setleri, inşaat malzemelerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim ettik. Bu güzel çalışmada yer alan Bilecik Belediye Başkanı Sayın Semih Şahin, Aynurlar Madencilik, Umutlu Ticaret, Cacimler İnşaat, Karadağ Yapı, İmgetaş, Zeliş Tarım, Telsan Tel Mamülleri, Muratcam, Marvel Mühendislik, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi, Nuran Kamalı Şahin ve Bozüyüklü Kadınlarımız, Bilecik Kent Konseyi Üretici Kadınlar Pazarı, S.S Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Metin Oto Elektrik Metin Akbal ve Bilecikli yardımseverlere teşekkür ederiz."

yardimlar-manavgata-ulastirildi4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.