“Yarım kalan hikâyeyi tamamlayacağız”

“Yarım kalan hikâyeyi tamamlayacağız”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilecik’e geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilecik’e geldi.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın seçim koordinasyon merkezinin açılışı ve aday tanıtımını gerçekleştirmek üzere Bilecik’e gelen Genel Başkan Özgür Özel ilk olarak Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti. Daha sonra partisinin il başkanlığına geçen Özgür Özel burada belediye başkan adaylarına partisinin “Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi”ni imzalattı. Özel daha sonra Tevfikbey Caddesi üzerinde hazırlanan alanda partililere hitap etti.

yarim-kalan-hikayeyi-tamamlayacagiz1.jpg

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir’in açılış konuşması ile başlayan program CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın konuşması ile devam etti. Daha sonra kürsüye gelen CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı partililere seslendi.

“YARIM KALAN HİKÂYEYİ TAMAMLAYACAĞIZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada, Bilecik’te yarım kalan hikâyeyi tamamlayacaklarını belirtti. Melek Mızrak Subaşı başta olmak üzere tüm belediye başkan adaylarına gereken her türlü desteği vereceklerini ifade eden Özgür Özel, Bileciklilerin 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’ye güçlü destek vereceklerine inandığını ifade etti.

yarim-kalan-hikayeyi-tamamlayacagiz2.jpg

Hem belediye seçimlerinde hem de il genel meclisi seçimlerinde partisinin Bilecik’te yeni bir zafere imza atacağını kaydeden Özgür Özel, “Bilecik haksızlığa, hukuksuzluğa, manipülasyonlara geçit vermeyecektir. Bilecikliler nasıl ki 1999 seçimlerinde Yaşar Tüzün’e sahip çıktıysa 31 Mart seçimlerinde Melek Mızrak Subaşı’na sahip çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARA SARI KART GÖSTERECEĞİZ”

31 Mart Yerel Seçimlerinin iktidara sarı kart göstermek için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Özgür Özel, Bilecikli emekliler ve çiftçiler başta olmak üzere iktidara Bilecik’ten güçlü bir ikaz yapmak gerektiğini ifade etti. 31 Mart’tan sonra ülke ekonomisinin daha kötü hale geleceğini öne süren ve yerel seçimlerde buna fırsat verilmemesi gerektiğini anlatan Özgür Özel, “Yandaş müteahhitlere gelince para var, emekliye gelince para yok. Saraya gelince para var, emekliye gelince para yok. Bir emeklinin bir ay geçineceği parayı sarayda sadece 26 saniyede harcıyorlar.” diye konuştu.

yarim-kalan-hikayeyi-tamamlayacagiz3.jpg

“BİZİM İTTİFAKIMIZ TÜRKİYE İTTİFAKI”

Özgür Özel, Cumhur İttifakı’nın ana bileşenleri AK Parti ve MHP’nin her geçen gün birbirlerine benzediklerini kaydederken kendisinin ise Cumhur İttifakı’na karşı kurmak istediği ittifakın sonuçsuz kaldığını hatırlattı. Bunun üzerine Türkiye İttifakı adı altında yola çıktıklarını anlatan Özgür Özel, “Bizim ittifakımızın adı Türkiye ittifakıdır. Türkiye İttifakı, iktidar olmasa bile kalbinde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olanların ittifakıdır. Korkma Türkiye! Biz varız yalnız değilsin, kimsesiz değilsin.” şeklinde konuştu.

yarim-kalan-hikayeyi-tamamlayacagiz4.jpg

Özgür Özel konuşmasının ardından tüm belediye başkan adayları ile il genel meclisi üyelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Özel daha sonra partisinin Kocaeli’de düzenlenecek programına katılmak üzere Bilecik’ten ayrıldı.

Bu haber toplam 966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum