Yaya Geçitlerinde Trafik Bilgilendirmesi

Yaya Geçitlerinde Trafik Bilgilendirmesi

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünce yaya güvenliğinin artırılmasına yönelik bilgilendirme ve denetim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünce yaya güvenliğinin artırılmasına yönelik bilgilendirme ve denetim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Bu kapsamda ilçe genelinde bulunan 12 farklı okulun yaya ve okul geçitlerinde; sürücü, öğrenci ve velilere, yaya geçitlerinde ilk geçiş hakkının yayalara ait olduğu konusunda bilgilendirme yapıldı.

Bozüyük Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve İlçe Emniyet Müdürü Özgür Nihat Dönmez'in katılımlarıyla gerçekleştirilen bilgilendirmede ayrıca üzerinde “ÖNCE YAYA” görseli bulunan balon, kokart, broşür, sticker ve kırmızı düdük dağıtıldı.

Drone ve KGYS destekli uygulamalarda 36 personel görev alırken 360 araç sürücüsü ile 415 öğrenci ve veli bilgilendirmeye tabi tutuldu.

Ayrıca yaya geçidi bilgilendirme ve denetim faaliyetlerinin 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı boyunca tüm okul geçitlerinde devam edeceği belirtildi.

yaya1.jpg

yaya2.jpg

yaya3.jpg

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.