Yeni başkan Muyşin’den açıklama

Yeni başkan Muyşin’den açıklama

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı’nın istifa etmesinin ardından başkanlığa seçilen Ali Muyşin açıklamalarda bulundu.

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı’nın istifa etmesinin ardından başkanlığa seçilen Ali Muyşin açıklamalarda bulundu. Yeni başkan Muyşin, Aydın Avcı’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek kendisini başkanlığa seçen yönetim kurulu üyelerine şükranlarını sundu. 

Ali Muyşin, erkek futbol takımı ile sezonu şampiyon tamamlamak ve bir üst lige çıkmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Bilecikspor Kulübü olarak gençlerimizin önce iyi bir insan sonra iyi bir sporcu olabilmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Katıldığımız her kategoride ki müsabakalarda yarışmacı kimliğimiz ve Bileciksporlu duruşumuz ile örnek olmaya devam edeceğiz.

Alt yapıda ve spor okullarımızda tüm yaş kategorilerinde eğitime ve müsabakalara katılmaya devam edeceğiz. Burada ki kardeşlerimizin gelecekte önce Bilecikspor A takımı formasını giymesini ve daha sonra da üst liglerde ki diğer takımlarda futbol hayatlarına devam etmeleri en büyük arzumuzdur.

Bu yıl ilk defa olmak üzere kadın futbol takımımızla 3.profesyonel futbol liginde ilimizi temsil edeceğiz. Camiamızı ve Bilecik halkını tüm dinamikleriyle kadın futbol takımımızı desteklemeye davet ediyorum.

Erkek A Futbol takımımızı bir üst lige taşımak için oyuncu kadromuz, teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuz bir bütün halinde çalışıyoruz. Amacımız ligde ki liderliğimizi şampiyonluk ile taçlandırmaktır.

Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve her geçen gün desteğini daha da arttıran taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum