Yeniden Refah, 2022'ye hızlı başladı

Yeniden Refah, 2022'ye hızlı başladı

Yeniden Refah Partisi'ne katılan yeni isimlere Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından rozet takıldı.

Yeniden Refah Partisi, 2022 yılına hızlı başladı. Yeni yılın ilk gününde genel merkezde il başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıda, Yeniden Refah Partisi'ne katılan Bozüyük'ün tanınmış iş adamlarından Mehmet Salih Çelik ile Mehmet Ekmen ve Hayrettin Güden'e Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından rozetleri takıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, partilerine gösterilen ilginin her geçen gün arttığını ve katılımların devam ettiğini bildirdi. Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları çözmek için yol haritalarının hazır olduğunu yineleyen Cafer Arslanboğa, “Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Milli Görüş iktidarında halkımızın ulaştığı refah seviyesi maalesef bir daha yakalanamamıştır. Milletimizi içinde bulunduğu bu durumdan çıkaracak ve huzura kavuşturacak olan yine Milli Görüş hareketidir, Yeniden Refah Partisidir.” ifadelerini kullandı.

Partilerini anlatmaya ve vatandaşla buluşmaya devam ettiklerini anlatan Cafer Arslanboğa, “Milletimizin teveccühü artarak devam ediyor. Bu vesile ile partimize katılımlar devam etmekte olup Bozüyük’te tanınan sevilen 3 arkadaşımıza rozetleri genel başkanımız tarafından takıldı. Bundan sonraki süreçte yeni katılımlar olmaya devam edecek. Günden güne büyüyen Yeniden Refah Partisi Allah’ın izni ile ilk seçimde milletimizden yetkiyi alacak.” diye konuştu. 

yeniden-refah-partisi1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum