Yeniden Refah Partisi Mv. Adayı Ahmet Özvatan: "Baraj sorunumuz yok"

Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Ahmet Özvatan, 14 Mayıs seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girdiklerini anımsatarak baraj sorunlarının olmadığına dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Ahmet Özvatan, 14 Mayıs seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girdiklerini anımsatarak baraj sorunlarının olmadığına dikkat çekti. Vatandaşların bu konuda bir kafa karışıklığı yaşadığına vurgu yapan Ahmet Özvatan destek istedi.

Milletvekili adaylarının konuk olduğu Basın Masası bu kez Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Ahmet Özvatan'ı ağırladı. Ahmet Özvatan, gazetecilerin sorularına içtenlikle yanıtlar vererek birçok konuda açıklamalarda bulundu.

“İTTİFAKTA BARAJ SORUNU YOK”

Cumhur İttifakı'na katılma süreçlerinden Bilecik için projelerine kadar birçok başlıkta değerlendirmelerde bulunan Özvatan özellikle seçim barajı konusuna dikkat çekti. Seçimlere Cumhur İttifakı ile birlikte girdikleri için herhangi bir baraj sorunu olmadığını anlatan Özvatan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz. Milletvekilliği seçimlerinde ise kendi amblemimiz ve kendi adaylarımızla yer alıyoruz. Cumhur İttifakı çatısı altında olduğumuz için herhangi bir baraj sorunumuz yok. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla Yeniden Refah Partisi'ne oylarını verebilirler." dedi.

“İLK İŞ SANAYİ OLACAK”

Bilecik'in bugüne kadar hakettiği hizmetleri alamadığını ve bölgesinde adeta yalnız bırakılmış bir il pozisyonuna düştüğünü kaydeden Özvatan, milletvekili seçilmesi halinde öncelikli gündem maddesinin sanayi olacağını söyledi. Bilecik'e kurumsal sanayi kuruluşlarının kazandırılması gerektiğini dile getiren Özvatan kentin ekonomik seviyesini yükseltmekle işe başlamak istediklerini ifade etti.

“İTTİFAK MEMNUNİYETLE KARŞILANDI”

Özvatan, Cumhur İttifakı'na dahil olma sürecine ilişkin yaptığı açıklamada ise AK Parti'ye teklif ettikleri 30 maddenin kabul edildiğine dikkat çekti. Bu 30 maddenin milletin menfaatine olan şartlar olduğunu anlatarak, "Biz AK Parti'nin 20 yıllık yanlışlarına ortak olmak için değil bu yanlışların bir daha yapılmaması için ilkelerimizi ortaya koyarak ittifaka dahil olduk. İttifaka dahil olmamızdan ötürü büyük bir memnuniyetin oluştuğunu söyleyebilirim." diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Yeniden Refah Partisi'nin meclis güçlü bir şekilde girmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Ahmet Özvatan sahadan gelen olumlu yansımaların ise güçlerine güç kattığını kaydetti. Özvatan, Yeniden Refah Partisi'nin yer alacağı bir meclis aritmetiğinde denk bütçe yapılması, üretim-yatırım-istihdam modelinin hayata geçirilmesi ve vatandaşların refah seviyelerinin artırılması için önemli bir gücün oluşacağını dile getirdi. Özvatan, "Bilecik'te ilk kez Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın kısa sürede bu ülkeye kazandırdıklarını yeniden bu milletimize vermek için destek istiyoruz.” dedi.

MİLLET İTTİFAKI’NA ELEŞTİRİLER

Ahmet Özvatan, Millet İttifakı’na ilişkin bir soruya verdiği cevapta ise “Memleketin birlik ve beraberliğine halel getirecek bir oluşum” tanımlamasını yaptı. Millet İttifakı’nı oluşturan partilerden yapılan açıklamalarda milletimizin dini ve milli değerlerini hiçe sayan söylemlerin gündeme geldiğini aktaran Özvatan, HDP kanadının tekliflerinin ise tamamen ülkemizin milli bekasını hedef aldığını söyledi. Türk Milleti’nin Millet İttifakı’nın gerçek yüzünü gördüğü ve 14 Mayıs’ta gerekeni yapacağına inandığını kaydeden Özvatan, Milli Görüş’ün mecliste yer alması için tüm Bilecik halkında destek istedi.

Özvatan son olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sonuçlanacağını söyleyerek, “Bizde Yeniden Refah Partisi milletvekili olarak meclise gideceğimize inanıyoruz.” dedi.

ahmet-ozvatan1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum