Yeniden Refah Partisi’nden “AKSA TUFANI”na destek

Yeniden Refah Partisi’nden “AKSA TUFANI”na destek

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, İsrail-Filistin hattında yaşanan savaşla ilgili yaptığı açıklamada, Hamas tarafından başlatılan Aksa Tufanı harekatına desteğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, İsrail-Filistin hattında yaşanan savaşla ilgili yaptığı açıklamada, Hamas tarafından başlatılan Aksa Tufanı harekatına desteğini açıkladı. Cafer Arslanboğa, “İşgalci siyonist İsrail'in orantısız güç kullanımını şiddetle kınıyoruz ve Aksa tufanı harekatının yanında olduğumuzu söylüyoruz.” ifadesini kullandı.

İslam ülkelerine çağrıda bulunan ve kararlı bir duruş sergilemelerini isteyen Cafer Arslanboğa, gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“İşgalci siyonist İsrail rejiminin son dönemlerde işgal altındaki Kudüs, Batı şeriya, cenin ve mescid-i aksa'ya yönelik gayri insani orantısız güç kullanımı, şiddet uygulamaları, sivil, savunmasız ve masum filistinlilere karşı vahşet politikaları karşısında Filistin'de taban'dan yükselen ve dalga dalga yayılan büyük tepkiyi en nihayetinde Aksa tufanı meşru müdafaa olarak ortaya çıkmıştır.

Özellikle Son yıllarda işgalci rejimin eylemlerine sahne olan Gazze'deki vahim gidişat karşısında hiçbir önlemin alınmaması, dünyanın suskunluğu ve hatta İsrail'e arka çıkılması Filistin halkını yalnızlığa itmiştir.

İşgalci İsrail uluslararası kamuoyunun da sessizlik politikalarından büyük cesaret alarak Kudüs Batı Şeria ve Gazze'ye yönelik eylemlerini çoğaltarak ve işgal toprakları üzerinde yeni yerleşim alanları oluşturarak Filistinlilerin hareket alanlarını daraltmaktadır. Bu tutum Filistin halkının meşru haklarının gasp edilmesine neden olmaktadır.

Yeniden Refah Partisi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bugün de Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarının yanında olduğumuzu her zaman için savunucusu olacağımızı, işgalci İsrail yönetiminin Gazze'ye yönelik orantısız güç kullanımını şiddetle telin ettiğimizi şimdiye kadar İsrail'e karşı sessizliğini yeğleyen uluslararası toplumu İsrail zulmüne karşı duyarlı olmaya davet ettiğimizi, islam işbirliği teşkilatının acilen toplanmasını gerekli somut ve caydırıcı önlemlerin alınmasının artık kaçınılmaz olduğunu ifade ediyoruz.

İşgalci İsrail rejimini koruyan Amerika Birleşik devletleri'ne ait İncirlik ve Malatya kürecik üslerinin 54. hükümetin başbakanı profesör doktor Necmettin Erbakan hocamızın zamanında kapatıldığı gibi şimdi de bir an evvel kapatılmasını hükümetimizden talep ediyoruz. Antalya ,İstanbul, Ankara Havalimanlarına gelen işgalci İsrail halkının Ülkemize mülteci olarak girmesini istemiyoruz. israil halkını koruyan bu üslerin de bir an evvel kapatılmasını istiyoruz.

Profesör doktor Necmettin Erbakan hocamızın önderliğinde kurulan d8 harekatının acilen aktif hale getirilmesini hükümetimizden istiyoruz ve Erbakan hocamızın dediği gibi diyoruz ki İsrail laftan değil ancak güçten anlar.

Amerika Birleşik Devletleri işgalci İsrail'i bu kadar çok seviyorsa onlara Güney Amerika'da bir yer versin diyoruz.

Son olarak İslam ülkelerinin yöneticilerini, başbakanlığı esnasında el-Halil kentini korumak ve barış'ı muhafaza etmek üzere mehmetçiği Filistin'e gönderen merhum profesör doktor Necmettin Erbakan hocamız gibi kararlı ve cesur olmaya davet ediyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum