Yeniden Refah Partisi'nden gazetemize ziyaret

Yeniden Refah Partisi'nden gazetemize ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Marmara Bölge Sorumlusu Erhan Erdoğan ve Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, gazetemizi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Marmara Bölge Sorumlusu Erhan Erdoğan ve Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, gazetemizi ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi heyeti Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, 2024 yerel seçimleri öncesi çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Yeniden Refah Partisi’nin her geçen gün gücüne güç kattığını ifade etti. Yerel seçimlerde tüm il ve ilçelerde belediye yönetimlerine talip olacaklarını ve bu kapsamda çalıştıklarını ifade eden Nureddin Gül, Bilecik’te genel seçimde aldıkları oy oranını yerel seçimde daha da yukarıya çekerek belediye başkanlığını kazanmaya talip olduklarını bildirdi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe de Yeniden Refah Partisi heyetine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, gazetemiz ve haber sitemiz hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

yeniden-refah-partisinden-gazetemize-ziyaret1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.