Yeniden Refah Partisi'nden iddialı çıkış!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, gazetemize yaptığı açıklamada, oy oranlarının yüzde 20 bandına ulaştığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, gazetemize yaptığı açıklamada, oy oranlarının yüzde 20 bandına ulaştığını söyledi. Arslanboğa ayrıca, Bozüyük ilçesinde AK Parti’den 250 kişinin Yeniden Refah Partisi’ne geçişlerine ilişkin görüşmelere başladıklarını bildirdi. 

Cafer Arslanboğa, “AK Parti’nin alternatifi olduğunuzu düşünenler var, nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine iddialı açıklamalarda bulundu. Hem partisinin oy oranı hem de partilerine olan ilgiyi anlatan Arslanboğa, şunları kaydetti:

“Şu anda tam kestirmek mümkün değil ama oy oranımızı yüzde 20’ler civarında bekliyoruz. AK Parti'ye gönül veren kardeşlerimiz, oylarını memleketin kötüye gitmesi için oy vermedi. İyi niyetlerle oraya gittiler. Erbakan Hocamın yoluna gidecekler diye AK Parti’ye destek veriler. Erbakan Hocam sağdı, biz Cumhurbaşkanı yapacağız diye söylemler yaptılar. Ondan dolayı çok sayıda kardeşimiz bir şekilde oraya gitti. Şu anda bir dönüş başladı, hatta Bozüyük’te AK Parti’den yaklaşık 250 kişinin partimize geçme durumu var, görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yakın zamanda olacak.” ifadelerini kullandı. 

AK Parti’de yer alan birçok kimsenin yanlışlıkları gördükçe AK Parti’den ayrılmaya başladıklarını belirten Arslanboğa, “AK Partiye giden kardeşlerimiz, iyi niyetlerle gittiler ama burada yanlışlıkları, eksiklikleri gördükçe geri dönüşler başladı. Baktığımızda memleketimiz kaybetti. Çünkü geldiğimiz noktada Türkiye'nin borcu en az 6 kat arttı. Hane halkının da borcu 150 kat arttı. Hala artarak devam etmekte. Kredi borçları o kadar arttı ki yani bunu döndürmekte zorlanıyor.” diye konuştu. 

İzlenme: 2062
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar