Yeniden Refah sahaya indi

Yeniden Refah sahaya indi

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin kilit partilerinden biri olarak gösterilen Yeniden Refah Partisi, Bilecik’te sahaya indi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin kilit partilerinden biri olarak gösterilen Yeniden Refah Partisi, Bilecik’te sahaya indi.

Yeniden Refah Partisi’nin 1’inci sıra milletvekili adayı Ahmet Özvatan ve 2’nci sıra adayı Cafer Arslanboğa başta olmak üzere teşkilat mensupları seçim çalışmalarının startını verdi. Cumhur İttifakı’nda yer alan ve “Milli Görüş Meclis’e” sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

yeniden-refah-partisi-sahaya-indi1.jpg

Milletvekili adayları Ahmet Özvatan ve Cafer Arslanboğa önderliğindeki Yeniden Refah Partisi heyeti, gazetemiz kurucu sahibi Şadi Erdal ile görüşerek istişarelerde bulundu. 1’inci sıra milletvekili adayı Ahmet Özvatan çalışmaları hakkında bilgiler vererek kendilerine çokça yöneltilen “Neden Cumhur İttifakı’nda yer aldınız?” sorusunu yanıtladı. AK Parti’nin bugüne dek yaptığı hataların önüne geçmek adına böyle bir karar aldıklarını anlatan Ahmet Özvatan, şöyle devam etti:

“AK Parti 20 yıldır yaptığı hataları yapmasın diye ittifaka dahil olduk. Bizim önerdiğimiz 30 madde vatandaşımızın refahını artıracak. Önce ahlak ve maneviyat düsturumuzla hareket edeceğiz. Toplumumuzun en büyük sıkıntısı olan bu durumu ve milli eğitimi müfredatındaki sıkıntıların giderilmesi için çalışacağız.

Diğer taraftan karşı bloğa baktığımızda ise tek dertlerinin Erdoğan’ın gitmesi olan bir yapı ile karşı karşıyayız. Erdoğan gitsin diyorlar başka dertleri yok. Erdoğan gidince ne yapacaklarını da anlatamıyorlar veya bilmiyorlar. HDP’nin isteklerini hiç söylemek bile istemiyorum, akıl alacak şeyler değil.” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal da ziyaretlerinden ötürü Yeniden Refah Partisi heyetine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

yeniden-refah-partisi-sahaya-indi2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum