Yeniden Refah’a ilgi artıyor

Yeniden Refah’a ilgi artıyor

Yeniden Refah Partisi tarafından başlatılan üye çalışmaları devam ederken partiye olan ilgi her geçen gün artıyor.

Yeniden Refah Partisi tarafından başlatılan üye çalışmaları devam ederken partiye olan ilgi her geçen gün artıyor. Yeniden Refah Partisi’nde hemen her hafta yeni üyeler için rozet takam töreni gerçekleştiriliyor.

Yeniden Refah Partisi’nin haftalık olağan toplantısı İl Başkanı Cafer Arslanboğa başkanlığında yapıldı. Toplantı sonrası partiye katılan yeni üyelerin tanıtımı yapılarak rozetleri takıldı.

İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Yeniden Refah Partisi’nin her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirterek partilerine olan ilginin artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları çözmek için yola çıktıklarını ve kurtuluş reçeteşerinin hazır olduğunu anımsatan Arslanboğa, “Biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz ve planlı programlı şekilde çalışıyoruz. Dolayısıyla ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtaracak tek parti Yeniden Refah Partisi’dir. Bizler, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. İlk günden beri doğru yapılan işlere desteğimizi, yanlışlara ise tepkimizi göstererek doğrusunu anlatıyoruz.” dedi.

Cafer Arslanboğa, milletimize önce sorunu ardından çözüm yollarını anlatıyoruz. Düşüncelerimizi, planlarımızı halkımızla paylaşıyoruz. Olaylar üzerine gösterdiğimiz reflekslerin ve hamlelerin doğruluğu ise zaman içerisinde ortaya çıkınca vatandaşımızın ilgisi de artıyor. İnşallah ilk seçimde halkımızdan yetkiyi alıp ülkemizi zengin memleketin fakir evlatları olmaktan kurtaracağız.” ifadelerini kullandı.

yeniden-refaha-ilgi-artiyor1.jpg

Bu haber toplam 1648 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum