Yeniden Refah’tan gazetemize ziyaret

Yeniden Refah’tan gazetemize ziyaret

YRP Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın danışmanı ve Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan ile YRP MKYK Üyesi Abdullah Şek önderliğindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın danışmanı ve Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan ile Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdullah Şek önderliğindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

yeniden-refah-gaetemize-ziyarey-1.jpg

Yeniden Refah Partisi heyeti, Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal ve Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi Mücahid Erdal ile bir süre görüştü. Ziyarette, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

yeniden-refah-gaetemize-ziyarey-2.jpg

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, sahadan çok güzel bir enerji aldıklarını belirtti. Cafer Arslanboğa, “İyi bir oy alacağız, sonuç ne olur bilmiyoruz ama kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Geçtiğimiz genel seçimlere nazaran vatandaşların bu seçim kendilerine çok daha fazla teveccüh gösterdiğini aktaran Arslanboğa, “Güzel bir ekibimiz var, vargücümüzle çalışıyoruz. Sahadaki enerjimiz çok güzel, vatandaşlarımızın teveccühü her geçen gün artıyor. İnşallah kazanmak istiyoruz. Gelecek bizim yüzyılımız olacak.” diye konuştu.

yeniden-refah-gaetemize-ziyarey-4.jpg

Bu haber toplam 283 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.