Yenipazar’a kapalı pazar yapılacak

Yenipazar’a kapalı pazar yapılacak

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ilçenin önemli ihtiyaçlarından birini daha gidermek için çalışmalara başladıklarını belirterek, kapalı pazar yerinin inşaatına başladıklarını bildirdi.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ilçenin önemli ihtiyaçlarından birini daha gidermek için çalışmalara başladıklarını belirterek, kapalı pazar yerinin inşaatına başladıklarını bildirdi. Proje çerçevesinde kapalı pazar yerinin yanı sıra sosyal tesis ve yöresel ürün satış noktalarının oluşturulacağı öğrenildi.

yenipazara-kapali-pazar-yapilacak1.jpg

İlhan Özden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 4 milyon 191 bin TL maliyetli projeyi en kısa zamanda bitirmek istediklerini dile getirdi. İlhan Başkan, kış ve yaz aylarının olumsuz şartlarını ortadan kaldırmak istediklerini kaydederek, “Vatandaşımızın ve pazarcı esnafımızın kış aylarında kar, yağmur, çamur ve soğuk, yaz aylarında ise güneş, toz ve sıcak gibi olumsuz hava şartlarından etkilenmeyeceği, daha sağlıklı ve temiz bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için inşaatımıza başladık. Mümkün olan en kısa sürede tamamlanıp, vatandaşımızın ve esnafımızın hizmetine sunulması hedeflenmektedir” ifadelerini kullandı.

yenipazara-kapali-pazar-yapilacak2.jpg

yenipazara-kapali-pazar-yapilacak3.jpgyenipazara-kapali-pazar-yapilacak4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.