Yenipazar’da doğalgaz çalışmaları başladı

Yenipazar’da doğalgaz çalışmaları başladı

Yenipazar ilçesinde dört gözle beklenen doğalgaz çalışmalarına başlandı.

Yenipazar ilçesinde dört gözle beklenen doğalgaz çalışmalarına başlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in geçtiğimiz yıl Eylül ayında verdiği müjdenin ardından ekipler sahaya inerek doğalgaz çalışmaları için start verildi.

yenipazarda-beklenen-calisma-basladi1.jpg

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediye olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini ve Yenipazar’ın kısa sürede doğalgaza kavuşması için gereken ne varsa yapacaklarını bildirdi. İlhan Özden, hat ve boru çalışmaları gerçekleştirilirken vatandaşların bir takım zorluk ve sorunlar ile karşılaşabileceklerini belirterek ilçe halkından sabır istedi.

2023 yılında ilçenin tamamının doğalgazdan faydalanabileceğini kaydeden İlhan Özden, şunları kaydetti:

yenipazarda-beklenen-calisma-basladi2.jpg

“Doğalgaz, çağdaş medeniyetin gereklerinden bir tanesi. Şu anda musluklarımızı açtığımızda su akıyorsa, elektrik düğmesine bastığımızda elektrik yanıyorsa, doğalgazda da bu düzeye gelmiş olacağız. Doğalgazın gelmesiyle gerek hava kirliliğinin önlenmesi ve gerekse alt yapı çalışmalarında büyük bir adım atmış olacağız. Bizler belediye olarak sorumluluklarımızı ve yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz.

yenipazarda-beklenen-calisma-basladi3.jpg

İlçemizde başlayan hat ve boru çalışması belli bir süre vatandaşımızın yollarda zorluk çekmesine, şebeke suyu hatlarında meydana gelebilecek patlaklara neden olacaktır. Sizden ricamız çalışmalarda sahadaki personellerimize yardımcı olmanız, trafik tedbirlerine uymanız ve çalışmaların tamamlanması için sabretmeniz yönündedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak olup, Sayın Bakanımızın, Sayın Vekilimizin, Teşkilatlarımız ve Devlet büyüklerimizin katılımıyla gerçekleşecek törenle, bu yıl tamamlanan hatlara gaz verilecektir.

Ancak planlama dışında olup bu yıl yetişmeyen hatlar 2023 yılında tamamlanarak halkımızın tamamı doğalgaz hizmetinden yararlanacaktır.” diye konuştu.

yenipazarda-beklenen-calisma-basladi4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum