YENİPAZAR’DA MHP FARKI!

YENİPAZAR’DA MHP FARKI!

24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde MHP’nin en iyi performans sergilediği ilçe Yenipazar oldu. 

MHP, Yenipazar dışındaki ilçelerin hepsinde dördüncü parti olurken İYİ Parti’nin gerisinde kaldı. Ancak, Yenipazar’da MHP’li belediye başkanı İlhan Özden faktörü devreye girdi ve MHP yüzde 18’lik oy oranıyla üçüncü parti olmayı başardı. 

MHP ilçe teşkilatının MHP’li belediye ve il genel meclis üyeleri ile olan uyumlu çalışmaları sandığa yansıyınca MHP oylarında büyük artış sağlandı. 

OYLARINI YÜZDE 100 ARTIRDI

MHP’nin Yenipazar’daki oylarında yüzde 100’e yakın artış görüldü. 1 Kasım seçimlerinde yüzde 9 bandında oy alan MHP oylarını neredeyse yüzde 100 artırdı. MHP’nin elde ettiği bu başarının mimarı ise belediye başkanı İlhan Özden oldu. Özden, seçildiği günden bu yana ilçeye yaptığı önemli hizmetler ve toplumun her kesimiyle olan yakın ilişkileri sayesinde başarının alt yapısını oluşturdu. 

CUMHUR İTTİFAKI’NIN EN GÜÇLÜ OLDUĞU İLÇE

Diğer yandan, Cumhur İttifakı’nın en yüksek oy aldığı ilçe Yenipazar oldu. Türkiye ortalamasının çok üzerine çıkan Yenipazar ittifaka yüzde 65’lik bir destek sağladı. Bu sonuç, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ile Belediye Başkanı İlhan Özden arasındaki kuvvetli ilişkilerin sandığa yansıması olarak yorumlandı.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum