Yenipazar’ın 30 yıllık özlemi sona erdi

Yenipazar’ın 30 yıllık özlemi sona erdi

Yenipazar Belediyesi tarafından yaklaşık 4 ay önce yapımına başlanan kapalı pazar yeri hem pazarcı esnafının hem de ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Yenipazar Belediyesi tarafından yaklaşık 4 ay önce yapımına başlanan kapalı pazar yeri hem pazarcı esnafının hem de ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, kapalı pazarda kurulan ilk pazarı gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar Başkan Özden’e hizmet ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

yenipazarin-30-yillik-ozlemi-sona-erdi1.jpg

İlhan Özden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kapalı pazarın tamamının bitirildiğini, sosyal tesis ve yöresel ürünler satış noktasının ise yüzde 60’lık kısmının tamamlandığını bildirdi. Başkan Özden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 350 bin TL hibe desteği sağlanan proje ile Yenipazar halkının 30 yıllık özlemini sona erdirdiklerini ifade etti.

yenipazarin-30-yillik-ozlemi-sona-erdi2.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere destek veren ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür eden İlhan Özden, “İnşaat süresince pazarımızın çarşı merkezine sıkıştırılması nedeni ile zor anlar yaşayan ve bu süreçte sesini çıkarmayan ilçe esnafımıza ve kadirşinas her şeyin en iyisine layık Yenipazar halkına şükranlarımı sunarım.

yenipazarin-30-yillik-ozlemi-sona-erdi3.jpg

Her şey Yenipazar ve halkımız için. Durmadan yorulmadan halkımıza hizmet etmek için kanımızın son damlasına kadar çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

yenipazarin-30-yillik-ozlemi-sona-erdi4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum