YILDIRIM'A BÜYÜK ONUR

YILDIRIM'A BÜYÜK ONUR

Ak Parti İl Genel Meclis üyesi ve eski İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Sarmaşık köyünde düzenlenen hıdırellez şenliğinde büyük bir onura layık görüldü. Yeni İl Genel Meclis Başkanı ise büyük bir şok yaşadı.

İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım, Sarmaşık köyünde düzenlenen hıdırellez şenliğinde büyük bir onura layık görüldü. 

İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, ilimiz köylerinde yaşayan vatandaşlar tarafından da bu çalışmaları takdirle karşılanan Yıldırım'a Sarmaşıklılar sürpriz yaptı. 

Hafta sonu Sarmaşık köyünde düzenlenen hıdırellez şenliğine katılan Yıldırım, burada kendi döneminde dökülen asfalt yolun açılış kurdelesini kesti. Sarmaşıklıklar Dernek Başkanı Zeki Kayadelen'in övgü dolu sözlerine mashar olan Yıldırım, duygu dolu anlar yaşadı. Yıldırım'a ayrıca bir övgü de Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'dan geldi. İl Genel Meclis Başkanlığı yaptığı dönemde asfalt plent şantiyesini kurduğuna ve köydeki vatandaşları konforlu yollara kavuşturduğunu ifade eden Başkan Yaman: "Bilecik Serkan Yıldırım gibi meclis başkanı görmedi. Bundan sonrada böyle bir başkan zor görecek gibi" ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN ŞOKE OLDU

Diğer yandan Nisan ayında yapılan İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde partisine oyun atarak muhalefetin oylarıyla seçilen yeni il genel meclis başkanı ise büyük bir şok yaşadı. Şenlik alanına meclis başkanlığı seçiminde boş oy atarak parti kararına uymayan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Çelik'le beraber gelen yeni meclis başkanını kimse karşılamadı. Bu duruma bozulduğu gözlemlenen yeni başkanın şenlik alanında yanlızları oynaması dikkat çekti.

serkan-yildirim-bilecik-il-genel-meclis-baskani.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4268 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum