YRP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal, 2026'yı işaret etti

YRP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal, 2026'yı işaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal, Bilecik’e geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal, Bilecik’e geldi.

“81 ile 632 Proje”, “Milli Kaynak Paketi” ve “Biz Türkiye’yi Biliyoruz” kitaplarının hazırlanmasında öncü olan Prof. Dr. Doğan Aydal, partisinin il divan toplantısına katılmak üzere Bilecik’e geldi.

genel-baskanvekili-dogan-aydal-2026-yi-isaret-etti1.jpg

Partisinin il başkanlığı binasında gerçekleşen divan toplantısı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Doğan Aydal, 2026 yılında erken seçim beklediğini ifade etti. AK Parti’nin büyük bir yorgunluk içerisinde olduğunu dile getiren Prof. Dr. Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi kadroları olarak iktidara hazır olduklarını kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal, Türkiye’nin enerjiden tarıma, ekonomiden demografik yapısına kadar birçok soruna sahip olduğunu ancak çözümlerinin hazır olduğunu anlattı.

Partilerinin ilk seçimde meclise girdiğini, 2’nci seçimde ise 63 belediye kazandığını anımsatan Doğan Aydal, partilerine olan teveccühün her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti. Yeniden Refah Partisi kadroları olarak sadece seçim zamanı değil her daim sahada olmaya devam edeceklerini ve çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Doğan Aydal, şunları kaydetti:

“Parti kurduğumuz zaman büyük bir iddia ile başladık ve hayal olduğu sananlara ilk seçimde meclise girerek, 2’nci seçimde ise 63 belediye kazanarak cevap verdik. Bizim Milli Görüş’ten gelen bir ekolümüz vardı ve biz bunu milletimize aktararak karşılığını aldık.

“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ”

Türkiye'nin geleceğine yönelik enerji ile ilgileniyoruz. Bizim en büyük açığımız enerji. Bunu ortadan kaldırdığımızda problem ortadan kalkacak. Güneş ve rüzgar dışında bor ve toryum üzerinde çalışıyoruz. Cari açığı nasıl kapatacağımızı biliyoruz.

Tarımla ilgili hazırladığımız projeler var. 1995 yılında imzalanan anlaşmayı değiştiremez isek tarım düzelmez. İşin özü şu; 1995’e gelinceye kadar küresel güçler tüm ülkeler buğday üretmesin, üretenler ve üretileni alıp işleyenler olarak ikiye bölünsün şeklinde bir sistem geliştiriyor. Türkiye ekmekten vazgeçiyor ve bugün dünyada tarım ticaretine 4 şirket hakim oldu. Biz 1995 yılında bu anlaşmaya imza atarak hatayı başta yaptık. 33 milyon dönüm arazide ekim yapmıyoruz. Türkiye’nin tarım ihracatı ürünlerinden olduğu söylenen fındık İtalyanların. Problemlerinin gerçek sebebini bulamazsınız çözemezsiniz. Ata tohumu kaldırıldı sonra bu tohumlara kullananlara devlet bankalarından kedi yok dediler. Eğitimde 8 yıl kanunu çıkardılar ve insanlar şehirde çocuklarını okutmak için köyden çıktı ve tarım bitti. Hayvancılıkta böyle batırıldı hâlbuki şehir şartları oraya gitmeliydi. İktidara geldiğimizde ne yapacağımızı biliyoruz.

genel-baskanvekili-dogan-aydal-2026-yi-isaret-etti2.jpg

“YENİDEN REFAH PARTİSİ İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAKTIR”

Partimiz gerçekten çok büyük bir büyüme ve gelişme içerisinde. Türkiye'nin en büyük problemlerinden birisi nüfus demografik yapısıdır. Dışarıdan gelenler hızla büyüyor ve böyle giderse Türkiye’nin demografik yapısı bozulacak. Buna çok dikkat edilmeli ve acilen müdahale edilmeli. Türkiye bunu çözmek mecburiyetindedir. Bizim gayretimiz sadece bugünlük değil gelecekteki tehlikeleri de toplumunun önüne koyabilmektir. OVP’yi inceledim bugüne kadar yapılan 19 OVP’nin hiçbiri tutmadı. Türkiye çok büyük sıkıntı içerisindedir, biz bu sarmalı kırabilmek için milli kaynak paketlerini hazırladık. Türkiye iç kaynakları ile kendime yetebilecektir. İlk seçimde Yeniden Refah Partisi iktidar olacak ve bunları yapacaktır.

“2026’DA SEÇİM OLACAKTIR”

AK Parti'nin mental yorgunluğunu görüyoruz, freni boşalmış kamyon gibi gidiyor. Parçalanması an meselesi. 2026’da seçim olacaktır çünkü bu hükümetin sürdürebilme şansı yok. Klasik oldu artık ama ben emeklilerden başlamadım. 10 bin lirayı artırmam diyenler adamın birini 56,7 milyon dolara uzaya gönderiyor. Biz 50 milyon dolara tank paleti verdik hep bir algı yönetimi oluşturuluyor.

“Dolar 50-60 TL’yi bulur”

Serbest piyasa deniliyor ama üstüne bastırılmış bir dolar var. Dolar ilk fırsatta 50-60 TL’leri bulur. Bir parayı zorla bir yerde tutamazsınız. Türkiye'de yeni kanlara, üretime ihtiyaç vardır. Hükümet bir an evvel değişmelidir. Arabaları satalım diyorlar tamamını satsalar 3 milyar dolar ediyor. 1,1 milyar dolardan fazla borç var. Bugünler maalesef güzel günler. O yüzden 2026’ya hazırlanıyoruz, yeni üye kayıtlarına hız kesmeden devam edeceğiz inşallah. Bizlerde bize olan teveccühün karşılığını gösteririz inşallah.” ifadelerini kullandı.

genel-baskanvekili-dogan-aydal-2026-yi-isaret-etti3.jpg

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum