YRP’den çiftçiye tam destek

YRP’den çiftçiye tam destek

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve il yönetim kurulu, Osmaneli İlçe Başkanı Faruk Girgin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Soğucakpınar ve Medetli köylerini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve il yönetim kurulu, Osmaneli İlçe Başkanı Faruk Girgin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Soğucakpınar ve Medetli köylerini ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi yönetim kurulu üyeleri köylerde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

yeniden-refah-partisi1.jpg

İl Başkanı Cafer Arslanboğa, burada yaptığı konuşmada, çiftçilerin sıkıntılarına değindi. Sorunları bildiklerini ve çözüm haritalarının hazır olduğunu ifade eden Arslanboğa, "Sıkıntıları rant ekonomisiyle değil üretim ekonomisiyle çözeceğiz" dedi. 

Diğer siyasi partilerin çiftçinin ve üreticinin sorunlarını çözemeyeceğini dile getiren Arslanboğa, "54'üncü hükümette Necmettin Erbakan hocamla yaptık. Fatih Erbakan ile yine yapacağız"  ifadesini kullandı. 

Soğucakpınar ve Medetli köylerinden destek ve dua beklediğini ifade eden Cafer Arslanboğa göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı köylülere teşekkür etti.

Hatırlanacağı üzere; Yeniden Refah Partisi tarafından çiftçinin üretim süreçlerini yerinde takip etmek ve sorunlarını tespit etmek için Ankara’nın Polatlı ve Bursa’nın Orhaneli ilçelerinde üretim yapılarak hasat gerçekleştirilmişti. 

yeniden-refah-partisi2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.