Yüksek İstişare Kurulu toplandı

Yüksek İstişare Kurulu toplandı

Bozüyük TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bozüyük TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bozüyük TSO Başkanı Veli Çelik’in başkanlığında, TSO hizmet binasında gerçekleşen toplantıya, TSO yönetim kurulu ile yüksek istişare kurulu üyeleri katıldı.

3-baslik-one-cikti1.jpg

Toplantıda, fikir alışverişi ve değerlendirmelerde bulunulurken OSB sorunları, Söğüt-Bozüyük yolu ve lojistik merkezinin tamamlanması başlıkları ön plana çıkartıldı. Belirlenen bu 3 sorun ile ilgili çalışmalara başlanması ve önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı bir toplantı ile değerlendirilmesine karar verildi.

Toplantıya; Devlet Eski Bakanı Bahattin Şeker, Eski Dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakkı Öztekin, Türk Demirdöküm Fabrika Direktörü Ahmet Şen, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Salih Gazozcu Meşrubat Sahibi Salih Gazozcu, Tekeli Gıda Firma Sahibi Osman Tekeli, Ersoy Metal Firma Sahibi Ayhan Ersoy, Kösemen Plastik Firma Sahibi Hüseyin Kösemen, Öz Marmara Hafriyat Firma Sahibi Garip Öğe, Genç Ömür Dinlenme Tesisleri Firma Sahibi Tansel Günay ve Mersu Su Ürünleri Firma Sahibi Ahmet Ateştepe katıldı.

3-baslik-one-cikti2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1037 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.