Zahmet sona erdi

Zahmet sona erdi

Bozüyük Devlet Hastanesi'nde önemli bir açık giderildi.

Bozüyük Devlet Hastanesinde bir süredir boş olan kalp ve damar hastalıkları branşına yeni Kardiyolog atanmasıyla ilçedeki kardiyolog açığı giderilmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde ataması yapılarak göreve başlayan Uzm. Dr. Uğur Deliktaş Bozüyük Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümünde hasta kabulüne başladı.

Daha önceki Kardiyoloji doktorunun tayininin çıkmasının ardından vatandaşların mağdur olmaması için haftada bir gün Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir Kardiyoloji doktorunun Bozüyük Devlet Hastanesinde görevlendirilmesi ile geçici olarak çözüm üretilmeye çalışılıyordu. Yeni atamanın yapılması ile vatandaşların bu alandaki mağduriyetleri giderilmiş oldu.

Vatandaşlar kardiyolog atanması ile birlikte büyük bir zahmetin sona erdiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ayrıca önümüzde süreçte diğer eksik görülen branşlara da yeni atamaların yapılarak vatandaşların rahatlıkla ve huzurlu bir şekilde tedavilerini yapabilmeleri için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

zahmet-sona-erdi1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2097 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.